Dier Medisch Centrum Kennemerland | Dierenarts Velserbroek

slideshow4

Op deze pagina ziet u een aantal bedrijven en fokkers. Stuk voor stuk gerund door mensen die van wij van harte kunnen aanbevelen. Als u klikt op het logo, komt u op de website van het desbetreffende bedrijf.    

 

logo_cor

De Speurhondeninstructieschool van Cor Oldenburg
De Speurhonden Instructie School houdt zich bezig met het: opleiden, trainen en selecteren van speurhonden voor particulieren, bedrijven en andere officiële instanties in binnen- en buitenland.
Ook trainen en begeleiden wij geleiders en hun honden welke beroepsmatig met hun speurhond/surveillancehond werken of gaan werken. Tevens is het onze opzet om een ieder kennis te laten maken met de mogelijkheden van het speuren, zoeken en sorteren.


Bannerpot

De dierentaxi van Jimme en Cynthia Pot
Voor wie is de huisdierentaxi bedoeld:Voor mensen die met hun huisdier op pad moeten/willen en geen vervoer hebben.
Zoals:Voor een bezoek aan de dierenarts Voor bezoek aan familie, een "normale" taxi accepteert vaak geen huisdieren in de autoHet vervoeren van huisdieren (met hun baasje) naar dieren ziekenhuizen.


 


bannersun7

Familie van Sunder
Wij zijn de familie van Sunder, woonachtig in Noord-Holland. Wij hebben een grote voorliefde voor Bulldoggen. Deze passie is in 2006 begonnen. Door het bezoeken van bulldog shows zijn wij verliefd geworden op de Old English Bulldog en in het speciaal de Leavitt. De Old English Bulldog is voor ons een geweldige huishond, lief voor de kinderen en heerlijk om mee te wandelen, spelen en trainen.We hebben nu een roedel van vijf dames en één heer. Wij lopen geregeld shows met onze honden en trainen hier hard voor.

Zo af en toe hebben wij puppies, waarvan er al enkele in Zwitserland, Italië, België, Duitsland, Luxemburg en natuurlijk Nederland wonen. Bekijk vooral de pagina video's, daar vindt u diverse filmpjes over dit prachtige en unieke ras.

 


insamatybanner2

 

Ragdoll Catery Insamaty
Gerda en Gerard
Alle Raggies wonen bij ons in huis, en hebben de beschikking over bijna het hele huis, ook hebben wij een grote kamer voor ze ingericht (zie foto's) waar ze zich terug kunnen trekken als ze dat willen.Wij zullen af en toe een nestje hebben, waarvan de ouders en voorouders DNA getest zijn op HCM. Waarbij wij: Gezondheid, Karakter, en natuurlijk Schoonheid heel belangrijk vinden, dit moet zeker behouden blijven bij dit geweldige ras.

 


Hondenschool_Spaarnwoude_logo_FCkleinHondenschool Spaarnwoude
Wij stellen ons aan u voor als een professioneel trainingscentrum voor hond en baas. Een trainingscentrum waar u terecht kunt voor vragen, advies en begeleiding over opvoeding, probleemgedrag en specifieke takken van de hondensport.

Via een franchiseovereenkomst zijn wij verbonden met het 'Martin Gaus Gedragscentrum' in Lelystad. Wij maken dankbaar gebruik van hun ruime kennis en ervaring op het gebied van hondentraining en werken conform de gereviseerde Martin Gaus filosofie met de clickermethode; een positieve leermethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van een beloningssysteem.

 


logo_zwart_geel_2fredDierfysiotherapeut Fred van Putten
werkt op dinsdag en donderdag op onze klinieken. U kunt via onze balies een afspraak met hem maken. Dierfysiotherapie is een paraveterinaire behandelwijze die zich richt op het normaliseren c.q. optimaliseren van het bewegingsapparaat van uw huisdier. Het bewegingsapparaat kan acuut dan wel geleidelijk aan gaan disfunctioneren door onder andere ouderdomsverschijnselen, een ongeluk, overbelasting, door een sportblessure of na een operatie.

 


 

banner-fromlunasstar

From Luna's Star.
Kleine huiselijke kennel voor Engelse Cocker Spaniels. Lajla Steen uit IJmuiden.

 


yvon_met_poes

Kattengedragstherapeut Yvon Sweere
Het oplossen van gedragsproblemen is mijn werk. Als een van de weinigen in Nederland heb ik een fulltime-praktijk als kattengedragstherapeut. Ik ben aangesloten bij diergedragspecialist Tinley en de Stichting Kwalitatieve Gedragstherapie voor Katten.

 

 


klarenbeekweb

Orange Aussie Dogs
is de kennelnaam van Roy en Monique Klarenbeek. Zij fokken al een aantal jaren succesvol met hun Labradoodles. Klik op het logo om naar hun prachtige website te gaan. Daar kunt u van alles lezen over deze heerlijke honden.

 

 

 


 

cropped-Ren-je-rot-uitlaatservice-logoRen je Rot
is de hondenuitlaatservice en het hondenlogeeradres voor Haarlem en omstreken. Ren je Rot heeft als werkgebied de woonplaatsen: Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Vijfhuizen, Overveen, Santpoort, Velserbroek en Zandvoort.     


 


kattenoppasKattenoppas Beverwijk
Mijn naam is Bernadet.
Voor de verzorging van uw katten als u op vakantie bent, of wanneer u om andere redenen korter of langer van huis moet zijn.
In de eigen omgeving blijven, kan voor veel rust zorgen. Het kan ook zijn, dat het moeilijk of zelfs onmogelijk is nog een goed logeeradres te vinden. Of u kat heeft medicijnen nodig heeft, die niet iedereen kan of durft te geven. Niet alle katten vinden het leuk in een pension. Pensions zijn misschien al volgeboekt. Zeker tijdens de zomervakantie en een ‘goede buur’ is ook niet altijd voorhanden.

Door een kattenoppas aan huis in te schakelen heeft u dan toch de zekerheid dat uw katten goed verzorgd zullen worden, een hele geruststelling!
Dit geld ook voor katten of konijnen in Heemskerk.

 


hondentrimsalonHondentrimsalon Velserbroek
Ik ben Linda Achterbosch en ik heb een hondentrimsalon in de Velserbroek. Als gediplomeerd hondentrimster ben ik lid van de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf(ABHB). Ik kies voor een individuele behandeling op afspraak om de hond alle benodigde tijd en aandacht te geven. Ik trim kleine en middelgrote honden.


NaambordTrimsalon de Knipschuur uit Heemskerk
Mijn naam is Ada Boerlage en ik ben hondentrimster van beroep.
Sinds ik wist dat er honden bestonden, wilde ik er graag een hebben. Eindelijk, na heel lang wachten, kreeg ik mijn eerste hond, een witte poedel. Dat was in 1973 en sindsdien heb ik altijd honden gehad.

Toen ik rond de 15 jaar was, kwam ik in contact met een hondentrimster en zij heeft mij de beginselen van het vak geleerd.
Ik heb het in de beginjaren altijd als hobby beschouwd, maar toen mijn oudste dochter werd geboren, heb ik mijn diploma gehaald en sindsdien is hondentrimmen mijn vak.
Heerlijk aan huis en met een hele trouwe klantenkring.

Nog steeds vind ik het een fijn beroep en doe het dan ook een paar dagen in de week met veel plezier.
Ontelbaar veel honden hebben bij mij op tafel gestaan, dus heb ik een schat aan ervaring met allerlei soorten honden. Van groot tot klein, van stoere karakters, tot de bangerikjes.
Met liefde en geduld lukt het mij altijd weer om de hond op zijn gemak te stellen en te behandelen.
Mocht u interesse hebben in het maken van een afspraak, dan kunt u mij bellen of mailen.(06-53614808 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Ook voor het stellen van een vraag over het trimmen kunt u mij op deze manier bereiken.
Als u de website verder bekijkt, dan komt u vanzelf de inrichting van mijn salon, de foto's van voor en na de trimbeurt tegen, en verder ook nog wat tips over hoe u het best de hond kunt afleveren bij de trimsalon.
En wie weet mag ik u binnenkort begroeten in Trimsalon de Knipschuur.

DMC Velserbroek (route)
Zadelmakerstraat 98
1991 JE Velserbroek
T: 023 538 44 44
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
ma - vr   08.00 uur t/m 20.00 uur
za 09.00 uur t/m 17.00 uur
behandeling op afspraak


DMC Beverwijk (route)
Büllerlaan 8
1945 SR Beverwijk
T: 0251 254 254
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
ma  - vr   08.00 uur t/m 20.00 uur
behandeling op afspraak


DMC IJmond (route)
Cederstraat 54
1971 KD IJmuiden
T: 0255 511 236
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
ma  - vr   08.00 uur t/m 20.00 uur
behandeling op afspraak